Erste banka i Fiumanka ponovo jedre zajedno: Riječkoj regati želimo pružiti podršku, a sudionicima jedno sasvim posebno iskustvo na moru

Svjesni važnosti očuvanja Jadranskog mora, koje zbog svoje čistoće i razvedene obale godinama privlači sve više nautičara i po kojem je Hrvatska prepoznatljiva u svijetu, Erste banka podržava organizatore Fiumanke u njihovom nastojanju da populariziraju jedrenje, ali i velikom trudu koji ulažu kako bi osvijestili sve one koji su na moru da ga trebaju čuvati.  

Naime, nautički turizam je iznimno značajan dio nacionalnog turizma, a time i gospodarstva, stoga su ljepota i čistoća Jadrana ono čemu svi moramo težiti. Da je riječ o uistinu posebnom nautičkom događanju, potvrđuje i veliki broj posada koje se svake godine  vraćaju popularnoj riječkoj regati. Tijekom više od dvadeset godina održavanja, Fiumanka je postala prepoznatljiv nautički brand grada Rijeke koji doprinosi njezinom uspješnijem turističkom pozicioniranju i gospodarskom napretku.

Erste banka u svojem poslovanju teži izvrsnosti, a to smo prepoznali i u Fiumanki koja organizaciju iz godine u godinu podiže na višu razinu. Treba reći kako Erste banka, kao vodeća na području Rijeke i županije, pored Fiumanke, podržava i druge značajne projekte uzimajući u obzir lokalne potrebe i specifičnosti. Svojom podrškom Fiumanki, nastojimo ne samo dati podršku radu organizatora, nego i omogućiti velikom broju natjecatelja i ostalih zaljubljenika u more i jedrenje jedno sasvim posebno iskustvo, poručuju iz Erste banke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *