Jadrolinija i ove godine uz riječku regatu: “Odmor počinje na brodu”, a ljeto počinje Fiumankom!

Plovidba od 365 dana u godini definira „liniju života” – Jadroliniju kao najvećeg hrvatskog putničkog brodara sa stoljetnom tradicijom. Neraskidiva je veza otoka, mora, Jadrolinije i njezinih putnika. Veza je to koja olakšava i poboljšava život na otocima te doprinosi gospodarskom i društvenom razvitku otoka.

Jadrolinija posjetiteljima iz cijelog svijeta omogućuje uživanje u ljepotama jadranske obale te time aktivno sudjeluje u kreiranju hrvatske turističke ponude, a mnogima je i prvi korak do željenog odmora. Bijela flota godišnje preveze više od 12,5 milijuna putnika te više od 3,5 milijuna vozila. Jadrolinijina flota trenutačno broji 54 broda, a razvoj flote strateški je cilj Jadrolinije uz glavnu misiju – zadržavanje liderske pozicije na Jadranu i statusa perjanice hrvatskog brodarstva.

“Volimo istaknuti da „odmor počinje na brodu“ i naši putnici to prepoznaju, a ljeto počinje Fiumankom. Zato našem dugogodišnjem partneru u ljubavi prema moru i plovidbi želimo dobar vjetar i uspješnu plovidbu!”, poručili su iz Jadrolinije koja i ove godine podržava riječku regatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *