Prijave

FIUMANKA JE REGATA BEZ KOTIZACIJE!

Svi sudionici regate dužni su se upoznati pridržavati mjera i preporuka HZJZ vezano uz sprječavanje širenja COVID – 19 infekcije na jedriličarskim i ostalim javnim okupljanjima.

Uz prijavnicu za sudjelovanje na 21. Fiumanki, za svakog člana posade potrebno je popuniti i dodatni obrazac za epidemiološko praćenje kontakata. Prijava koja ne bude imala sve tražene podatke (za sve članove posade) neće se smatrati valjanom.

Na slijedećim linkovima možete preuzeti prijavnicu za regatu (prijava DOCX dokument) (prijava PDF dokument) i obrazac za praćenje kontakata (COVID obrazac DOCX dokument) (COVID obrazac PDF dokument) .
Vlastoručno ovjerene prijavnice i obrasci kojima sudionici jamče vjerodostojnost svih navedenih podataka predaju se prilikom preuzimanja startnih brojeva i majica u vanjskom prostoru regatnog ureda uz pridržavanje fizičke distance te obavezno nošenje zaštitne maskice i dezinfekciju ruku. Preporuka je da prijavu za regatu i potpisane  obrasce svih članova posade u regatni ured dostavi jedan član posade.

Izjava o odgovornosti————————————————————————
Izjavljujem da preuzimam odgovornost za štete koje mogu prouzročiti osobama i objektima za vrijeme sudjelovanja u ovoj regati. Suglasan sam poštovati pravila sigurnosti plovidbe, Fiumankina pravila, Raspis za regatu i Upute za jedrenje.

Svojim potpisom i unosom osobnih podataka u prijavni obrazac dajem suglasnost organizatorima regate za njihovo korištenje u svrhu kreiranja baze prijavljenih sudionika i obradu rezultata kao i u marketinške svrhe (slanje obavijesti, ponuda i promotivnih materijala organizatora regate i s događajem povezanih subjekata, unaprjeđenje marketinških aktivnosti i analizu tržišta). Ova izjava može se u svako doba povući čime će se smatrati da nadalje niste suglasni s korištenjem i obradom osobnih podataka u prethodno navedene svrhe. Izjava se povlači na način da se o tome pošalje kratka obavijest na e-adresu info@fiumanka.eu

Organizatori regate ovime jamče da će Vaši osobni podaci biti korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Organizatori regate štite privatnost sudionika regate i posjetitelja web stranica, čuvaju povjerljivost osobnih podataka te omogućavaju pristup i priopćavanje osobnih podataka samo kada su oni potrebni radi optimizacije baza podataka, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Croatian HR English EN