Gastro Fiumanka – domaći specijaliteti, autohtoni suveniri i dobra zabava

Na ovogodišnjoj Gastro fešti Fiumanke na Gatu Karoline Riječke glavni specijaliteti bit će raznovrsni domaći proizvoda Kvarnera.

U prigodnim kućicama nalazit će se bogata enogastronomska ponuda – od ribljih i mesnih specijaliteta, domaćih rakija autohtonih proizvođača, bogate ponude koktela za osvježenje za sve nautičare, do ponude vina Vinarije Tudor https://www.facebook.com/opgtudor.davor.

Osim toga, bit će predstavljeni i autohtoni suveniri, rukotvorine i nakit, koji će biti izloženi u neposrednoj blizini na atraktivnim štandovima.

Poseban je naglasak na gastro padeli palente kompirice, koja će se pripremati u večernjim satima u subotu 10. lipnja. 

Tijekom cijelog dana uz prigodnu glazbu zabavljat će vas DJ, dok nas u večernjim satima očekuju Trio Andreas u petak – https://www.facebook.com/opgtudor.davor te Ricover band u subotu.

Zabavni program u večernjim satima nije rezerviran samo za Gat – na Trgu Riječke rezolucije u petak, 9. lipnja, očekuje nas poznati rock ritam grupe Whiteheads https://www.facebook.com/whiteheads.band, dok vas u subotu, 10. lipnja, dočekuju Grooversi https://www.facebook.com/grooversiftg.

Uz dobru gastronomiju i zabavu – pozivamo vas da isplovite uz još jednu Fiumanku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *