Lürssen Design Center Kvarner: Namještamo jedra i veselimo se još jednom prekrasnom danu punom zabave i druženja na Fiumanki

U sklopu 24. Fiumanke, u srijedu, 7. lipnja 2023. godine, održat će se i Lürssen Design Center Kvarner Sailing Regatta. Lürssen Design Center Kvarner dio je Lürssen grupe – tvrtke koja ima više od 140 godina iskustva na području projektiranja i proizvodnje jahti, brodova i plovila, prepoznata na globalnom tržištu po visokokvalitetnim proizvodima i inovativnim tehnologijama. Riječki inženjerski ured osnažuje i proširuje Lürssenovu inženjersku snagu, a članovi hrvatskog tima djeluju kao sastavni dio grupne projektantske mreže te sudjeluju na brojnim projektima koje grupa radi i na internacionalnom tržištu.

Lürssen Design Center Kvarner drugu godinu za redom sudjeluje u najznačajnijoj nautičkoj manifestaciji u gradu Rijeci – Fiumanki. Tvrtka smo kojoj su prioritetna područja rada pametna i zelena brodogradnja, digitalna transformacija maritimne industrije, razvoj visokokvalitetnih proizvoda i inovativnih tehnologija primjenjivih u maritimnoj industriji te kao takvi dijelimo ljubav prema moru i podupiremo tradicionalnu riječku nautičku manifestaciju Fiumanku. Vodeći se onom „Pesimist se žali na vjetar; optimist očekuje da se promijeni; realist namješta jedra”, mi se timski pripremamo na namještanje jedara i veselimo još jednom prekrasnom danu punom zabave i druženja i sudjelovanju na Fiumanki” rekla je Teuta Duletić, izvršna direktorica Lürssen Design Center Kvarner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *