Druga Windsurf Fiumanka – na Kvarner stižu najbolji svjetski i nacionalni windsurferi

U suradnji s Fiumankom te Riječkim sportskim savezom, Društvo sportova na moru organizira 2. Windsurf Fiumanku – Open, na kojoj ćemo vidjeti najbolje svjetske i nacionalne windsurfere na regati HJS-a, a natjecat će se u klasi Funboard; disciplina Slalom.

Regata će se bodovati, kako za Kup Hrvatske, tako i za Kup Volosko. Regatno polje bit će smješteno u Riječkom zaljevu, u uvali ispred Voloskog i Preluka.

Prvi službeni dan regate je petak, 9. lipnja, lokacija – ispred prostorija DSNM Volosko (Hangar). U terminu od 19:00 do 20:00 sati zaprimat će se prijave, podijeliti upute za jedrenje te izvršiti pregled opreme. U 20:00 sati održat će se skippers meeting i odrediti grupe za prvi plov sljedećeg jutra.

U subotu i nedjelju 10. i 11. lipnja, start je predviđen u 6:00 sati, a ovisit će o vremenskim prilikama. Zadnji mogući start predviđen je u 9:15 sati.

Podjela odličja održat će se 11. lipnja, neposredno po završetku natjecanja, u 10:00 sati.

Prijave će biti moguće odraditi unaprijed dostavom prijavnog obrasca na e-mail organizatora: dsnmwindsurf@gmail.com, a prijavni obrazac objavit ćemo naknadno.

Aktualne on-line vremenske podatke možete vidjeti na DSNM meteo stanici.

Partneri: Fiumanka, Riječki sportski savez, Grad Rijeka, Grad Opatija, Marotti Windsurf Centar 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *