Medijski pokrovitelji Fiumanke i ovoga puta odradili odličan posao

Fiumanku su i ovoga puta popratili brojni domaći i strani mediji. Neki su je najavljivali, neki na njoj zajedrili, a neki s regate o njoj izvještavali. 

Želimo izraziti zahvalnost svim medijima koji su pratili ovogodišnju Fiumanku. Vaša podrška i izvještavanje doprinose popularizaciji Fiumanke i jedrenja i pomažu u pozicioniranju Rijeke i Kvarnera među popularne nautičke destinacije. 

Pored Hrvatske radiotelevizije, suorganizatora medijske regate, vrijednu medijsku podršku Fiumanki dali su: Adriatic Sailor, Burin, Burza nautike, eMorje, Europlakat, Extravagant, Fiuman, HRT -Radio Rijeka, Icarus Sport, Kanal Ri, Kigo, Kvarnerski.com, Laganini FM, La Voce, Life, Moja Rijeka, Morski.hr, Nacional, Navigare, Novi list, Novinet mreža, ORF, Outdoor Akzent, Pomorski radio Bakar, RAI, Radio Otok Krk, Radio Korzo, Regate.com, Rijeka danas, Ri portal, Ri prsten, RTL, Sport.Com, Stilueta, Teklić, Torpedo media, TV Zelina i drugi mediji koji pomogli da se Fiumanka vidi, da se o njoj čuje i čita daleko izvan naših granica!

Kako bi medijiskim posadama i medijima na zadatku pružili osvježenje na moru i olakšali posao, pobrinuli su se neki od naših sponzora. Tako je uz kamere i fotoaparate dio obavezne opreme svakog plovila s medijima ove godine bila i voda Jana! Hvala Jamnica d.d. na podršci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *