U Decathlonu predstavljen sportski program 23. Fiumanke i otvoren regatni ured

U prostorima riječkog Decathlona otvoren je regatni ured 23. Fiumanke i prigodno predstavljen tjedan sporta koji će ove godine započeti prvom Studentskom regatom, a kao nastavak na regatu, osim jedrenja studenti će na Fiumanki ove godine imati i utrku lukobranom pod nazivom Sunset Run, najavila je Tamara Puschmann iz Sveučilišta u Rijeci.

Uz ona velika jedra, dio programa je i atraktivno dvodnevno windsurf natjecanje u Preluci koje je u ime organizatora DSNM Volosko predstavio aktualni svjetski prvak Enrico Marotti i član kluba. Sportski program Fiumanke zaključit će zanimljive SUP regate u luci u organizaciji VOP SUP Teama koje je predstavio Igor Tomažić, a u veslanju lukom pridružit će im se i veslačice i veslači VK Rijeka.

Pozivnicu na veliku Fiumanku uputio je i višestruki pobjednik Fiumanke Željko Perović, uz najavu sudjelovanja i borbu za što bolji plasman i na ovogodišnjoj regati.

Partner 23. Fiumanke Decathlon svima koji se žele ranije prijaviti na regatu, od 16. svibnja do 7. lipnja omogućit će rane prijave u trgovini i obavljanje formalnosti uz izdavanje KUPONA s kojim će kad dođu u luku na regatu preuzeti svoj unaprijed spremljen paket sa startnim brojem i majicama, ali i ostvariti kupnju sportske odjeće i opreme uz prigodan popust. Vrijedi podsjetiti da je  Fiumanka kao i svih prijašnjih godina u potpunosti besplatna, nema kotizacije, a njezin moto je “Imaš barku, imaš jedro – prijavi se!”

Nakon 7. lipnja, Decathlon se s regatnim uredom regate “spušta” u luku gdje će predstaviti dio svojeg zanimljivog asortimana i omogućiti pick up point / uslugu Click &Collect za preuzimanje odjeće i opreme kupljene putem web shopa, najavio je voditelj riječke trgovine Stefan Weidlich.
Organizacijom pratećih sportskih programa Fiumanke koordinira Gordana Bastiančić iz Riječkog sportskog saveza koji je u Fiumanki prepoznao potencijal za prezentaciju sportova na vodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *