Business Woom Day

Osim jedrenja i zabave Fiumanka je posljednjih godina postala mjesto susreta i dijaloga o važnim temama poput održivosti i očuvanja prirodnih resursa, posebno našeg prelijepog mora. U petak 11. lipnja, u sklopu ovogodišnje Fiumanke održat će se Business Woom Day, poslovno događanje u hibridnom formatu na kojem će se unatoč epidemiološkim okolnostima zahvaljujući novim tehnologijama razgovarati o održivosti i mobilnosti na globalnoj razini. Ovogodišnji Business Woom Day posvećen je energetskoj održivosti, zelenoj ekonomiji i utjecaju klimatskih promjena na razvoj mediteranske i pomorske industrije.

Događaj kao što je regata koji upravo promovira mobilnost koristeći obnovljive izvore energije, pravo je mjesto za razmjenu mišljenja i dobrih praksi te prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata i razvoj poslovnih ideja u neformalnom i opuštenom okruženju. Business Woom Day 2021 dio je Europskog zelenog tjedna i 10. energetske konferencije otoka Krka.
Mjesto održavanja panela je Botel Marina dok će sudionici u popodnevnim satima zajedriti na prvoj Business Woom regati.
Organizator događaja je tvrtka Business Sailing and Woom. Sve informacije o događaju mogu se dobiti na broj +385995588999  ili putem e-adresa organizatora tom@bse.agencylana@bse.agency. Prijavnica za Business Woom Day može se preuzeti ovdje.

Prijavnica za regatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *