Sport nas spaja: kupnjom Torpedo naočala pomozimo Marinu da ostvari svoj san

Marin Babin ovoga rujna sprema se na veliki podvig – savladati trostruki Ultra triathlon u Austriji. Riječ je o izuzetno zahtjevnom natjecanju koje je do sad završilo samo pet Hrvata. Marin će, ako uspije, biti šesti.

Trostruki Ultra triathlon u Austriji znači da Marin treba u roku od 60 sati preplivati 11,4 kilometra, biciklom prijeći 540 kilometara i na kraju pretrčati 126,6 kilometra.

Povodom Marinova puta, riječki brend Damir TAU pokreće izvrsnu kampanju jer naravno odlazak u Austriju nije financijski jednostavan. Kupnjom naočala za jedrenje i ekstremne sportove TORPEDO po posebnoj cijeni od 100 EUR donirate Marinu 50 EUR.

Naime, naočale Torpedo izrađene su od vrhunskih materijala koji jamče maksimalnu elastičnost, izdržljivost i minimalnu težinu. Clip-in umetak omogućava ugradnju dioptrijskih leća s unutarnje strane (clip-in dodatak se može jednostavno ukloniti i vratiti u bilo kojem trenutku).

Marin ih je odabrao zbog polarizirane leće s antirefleksnim slojem, teflonskog premaza koji čini leću otpornom na maglenje i zadržavanje kapljica mora i znoja te činjenice da su otporne na lomljenje. Proizvod dolazi sa zaštitnom futrolom u Damir TAU bojama i premium microfiber krpicom jedinstvenog dizajna.

Možete ih probati i odabrati u Očnoj optici Damir koja se nalazi u Robnoj kući Rijeka na 2. katu.

Marinu želimo sreću i puno uspjeha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *