Suradnja Ine i Fiumanke postala je tradicija

INA će i ove godine u svojstvu zlatnog sponzora regate jedriti uz Fiumanku, nastavljajući suradnju koja traje već dugi niz godina.

„Suradnja Ine i Fiumanke postala je već tradicija i na to smo osobito ponosni, jer bez tradicije nema ni vrijednosti koju bismo iza sebe ostavili. Kao što se iz godine u godinu Fiumankina jedra upisuju u povijest grada na Rječini, tako je i naša povijest trajno i neraskidivo vezana uz ovaj kraj i za nas on ima osobito značenje. Dinamično energetsko tržište usporedivo je sa sportom, s regatom. Nikad ne miruje, neprestano se mijenja i zahtijeva brzu prilagodbu okolnostima. Rezultat je moguće postići jedino timskim radom i pogleda usmjerenog u daljinu. Zato, mi u Ini osobito cijenimo sport, u svim njegovim oblicima i rado sudjelujemo u sportskim natjecanjima jer u njima prepoznajemo sve one vrijednosti kojima težimo i u našem radu, a to su predan rad i upornost. Raduje nas što ćemo i ove godine biti dijelom omiljene riječke regate koja pod svojim jedrima već 24 godine okuplja brojne nautičare, gospodarstvenike, medije i zaljubljenike u more. Inina posada sudjelovat će u regati, uz poziv svima da nam se pridruže 10. lipnja, točno u podne, na startu Fiumanke”, poruka je upućena iz Ine.

Kada dođete u Regatni ured, uz upute, startne brojeve i već tradicionalne majice regate, u vrećici će vas ovoga puta dočekati i poklon Ina maziva. Bez obzira što su na regati glavni pogon jedra, dobro je imati i pouzdanog partnera u plovidbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *