TZ grada Rijeke: Fiumanka je postala dio imidža našeg grada i turistički brand koji privlači posjetitelje

Kontinuirani rad i promocija kvalitetnih turističkih proizvoda u destinaciji jedan su od primarnih ciljeva Turističke zajednice grada Rijeke, koja uvijek vrlo rado podupire i promovira manifestacije koje doprinose prepoznatljivosti Rijeke i njezinom sve boljem pozicioniranju na turističkoj karti svijeta.

Fiumanka je zasigurno jedna od manifestacija zahvaljujući kojoj se Rijeka pozicionirala kao poželjna i zanimljiva nautička destinacija te je zbog svoje dugogodišnje tradicije postala dio imidža grada, turistički brand koji obogaćuje ponudu destinacije atraktivnim sadržajem. Jedriličarska regata iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju i turista iz cijelog svijeta, koji u ovom periodu dolaze u naš grad upravo zbog Fiumanke.

Uživajte u sjajnom programu Fiumanke i doživite Rijeku na najbolji mogući način – s mora. Svakako ne zaboravite i istražiti izvrsnu enogastronomsku ponudu našeg grada i posjetiti atraktivne gradske lokacije bogate poviješću, koje garantiraju nezaboravne utiske iz „grada koji teče“.

Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *