Otvorena Placa pod zvjezdanim riječkim nebom – Kreativna placa 2022

Na Trgu 128. brigade HV, u tjednu Fiumanke, otvorena je treću godinu zaredom manifestacija „Placa pod zvjezdanim riječkim nebom – Kreativna placa“.
Kao i prošlih godina, na Placi je vrlo živo. U Galeriji Poneštrica otvorena je izložba fotografija Alana Crnkovića „FOTO SKITNICA“. Izložba je humanitarnog karaktera, a fotografije možete kupiti po cijeni od simboličnih 100 kn koje su namijenjene Azilu za pse „Društvo za zaštitu životinja“.
Uz brojne umjetnike i kreativce, ove godine Placom je po prvi puta zamirisala Padela s Kvarnera koja posjetiteljima pruža ukusne kvarnerske delicije.
Uz izlagače, Placu će rasplesati Plesna skupina Flame, a za glazbeni dio pobrinut će se Vokalna skupina Al Coda i Mješoviti zbor Udruge umirovljenika Rijeke.
U nedjelju, od 11 do 12 h oni najmlađi imat će priliku sudjelovati u radionici Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Riba ribi grize rep.
Također, nedjelja je rezervirana i za humanitarnu akciju za Azil za pse „Društvo za zaštitu životinja“ sponzora Foto Kurti, a 19 h svi željno očekuju jer će biti izvučen dobitnik nagradne igre za kupce Place, u organizaciji galerije Poneštrica.
Radno vrijeme Place – kreativnog dijela je petak 19-23 h, subota 10-23 h, nedjelja 10-21 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Croatian HR English EN