Erste banka i Fiumanka imaju važne uloge u zajednici

Erste banka prisutna je u Fiumanki od 2015. godine. O razlozima podrške i utiscima o višegodišnjoj suradnji pročitajte u tekstu Erste banke:
Kao najveća banka na području Rijeke i Primorsko-goranske županije, Erste banka osjeća obvezu podržavanja važnih i prepoznatljivih lokalnih projekata, među kojima regata Fiumanka zauzima iznimno važno mjesto. U Erste banci prepoznali smo njezin značaj, posebice zbog kvalitete organizacije kao i niza popratnih programa kroz koje se u projekt uključuju različiti dionici svih dobnih skupina. Da je riječ o uistinu posebnom nautičkom događanju, potvrđuje i veliki broj posada koji se svake godine  vraćaju popularnoj riječkoj regati. Tijekom više od dvadeset godina održavanja Fiumanka je postala prepoznatljiv nautički brand grada Rijeke koji doprinosi njezinom uspješnijem turističkom pozicioniranju i gospodarskom napretku.
Erste banka u svojem poslovanju teži izvrsnosti, a to smo prepoznali i u Fiumanci koja organizaciju iz godine u godinu podiže na višu razinu.  Riječ je o zaokruženom projektu koji promovira ljubav prema moru i jedrenju nastojeći ga približiti što većem broju ljudi, ističući  značaj i doprinos plovidbe na jedra očuvanju mora. 
Kao odgovoran član zajednice, svake godine financijski potpomažemo brojne projekte, uzimajući u obzir lokalne potrebne i specifičnosti, Erste banka svojom podrškom Fiumanki, nastoji ne samo dati podršku radu organizatora, nego i omogućiti velikom broju natjecatelja, i ostalih zaljubljenika u more i jedrenje, posebno iskustvo“.  Erste banka

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *