Otvorena Placa pod zvjezdanim riječkim nebom

Dio programa 22. Fiumanke je i Placa pod zvjezdanim riječkim nebom koja je otvorena u petak, 11. lipnja na Trgu 128. brigade. Osim brojnih umjetnika i kreativaca ove godine predstavljaju se i mnogobrojni OPG-ovi Primorsko-goranske županije.

Za glazbeni dio pobrinuo se Mješoviti pjevački zbor Udruge umirovljenika Rijeka, a za cjelovečernji program zaduženi su DJ Don Guliani i Feđa Little-L na saksofonu sa svojim Glazbenim putovanjem.

Tijekom subote, 12. lipnja, Placa će biti otvorena cijeli dan od 10 do 19 sati. Riječane će u 10 sati rasplesati Plesna grupa Flame , a od 9.30 do 11 odvijat će se i humanitarna akcija za Azil za pse „Društvo za zaštitu životinja Rijeka„ čiji je sponzor Foto Kurti. U satima od 10 do 11 djeca će se moći okupiti u radionici “Riba ribi grize rep”  u organizaciji Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeke.

U nedjelju, 13. lipnja, na Trgu će se od 10 do 19 sati odvijati program Place s bogatom i raznovrsnom ponudom proizvoda iz naše županije.

Trenutak uzbuđenja je u 20 sati kada će se ujedno proglasiti pobjednika trodnevne nagradne igre za kupce Place za što je osiguran bogat nagradni fond.

Tijekom cijele manifestacije otvorena je i prodajna izložba slika “Plova” riječkog umjetnika Sanjina Bakotića koji se tematski nadopunjava s cjelokupnom manifestacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *