Obavijest o pomicanju termina 21. Fiumanke

Dragi sudionici, prijatelji, partneri,
uz brojna druga događanja, po prvi puta u svojoj povijesti ni Fiumanka se neće održati u svojem redovnom terminu – druge subote u lipnju…
S nadom i pouzdanjem da će sve ovo s koronavirusom uskoro biti iza nas, Fiumanku u dogovoru s našim partnerima i popratnim događanjima prebacujemo na zadnji vikend u rujnu, od 24. do 27. rujna 2020. kada se u svom redovnom terminu u Rijeci održava Rijeka Nautic Show i u koji je poput Fiumanke prebačena i ulična utrka Homo si teć. Ako bi nas svih skupa poslužilo i dobro vrijeme, mogao bi to biti još jedan riječki vikend za pamćenje, ispunjen sportom, zabavom i pozitivom.
Što ćemo od sadržaja moći osigurati, što će se do rujna događati, više nitko ne može predvidjeti i morat ćemo se uskladiti s mogućnostima. Ono što možemo obećati, dat ćemo sve od sebe da Fiumanka opstane i ostane kakva je bila, besplatna i otvorena za sve koji na njoj žele sudjelovati. I to je ono što je na Fiumanki dobro i što ulijeva optimizam – ako imaš brod, jedro i dobru volju, ma ništa drugo nam ne treba za susret na moru, jedrenje i druženje. Želimo vam svima dobro zdravlje i radujemo se svim budućim susretima pod jedrima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *