Počela 20. Fiumanka: dobrodošli u vikend jedrenja i dobre zabave!

Prvoga dana 20. Fiumanke riječka luka ugostila je veliki broj već pristiglih jedriličara spremnih za regatu. Zahvaljujući Lučkoj upravi Rijeka, od 1. do 10. lipnja 2019. svim sudionicima Fiumanke koji imaju popunjenu prijavu za regatu na raspolaganju je besplatan vez.

Održana je gospodarska manifestacija Adria4Blue koju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka u partnerstvu s Kraljevinom Norveškom. Događaj je posvećen plavom gospodarstvu i održivom razvoju, a održava se u Rijeci, od 6. do 7. lipnja 2019. godine. Konferencijski dio održat će se u prekrasnom ambijentu riječke luke, u sklopu programa 20. Fiumanke što pokazuje da regata privlači u Rijeku velik broj poslovnih ljudi iz Europe i svijeta.

Otvoren je i regatni ured koji se nalazi na Terminalu, a u kojem se možete prijaviti za regatu. U 19 sati planirano je otvorenje izložbe svestrane umjetnice Tonke Alujević “Od jedra pod kojin san plovila” u BuRa DesignStoreu, a zatim humanitarni koncert udruge LP Rock na Botelu Marina od 20 sati.

Uz prekrasne i jedinstvene prizore riječke luke, pozivamo vas na 20. Fiumanku – dobro nam došli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *