Jako mala Fiumanka

Platak, 19. rujan 2020.

„Jako mala Fiumanka“, naziv je zanimljive regate koja će se tjedan uoči one velike, održati na Platku! Fiumankina jedra tako su obgrlila sve ono što našu plavo zeleno županiju čini posebnom – more i planine.
U organizaciji Saveza sportske rekreacije Primorsko-goranske županije “Sport za sve”, čiji je član i Fiumanka, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Primorsko-goranske županije i Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, na Platku će se 19. rujna od 11 do 19 sati održati finale Festivala sportske rekreacije koji je tijekom čitavog ljeta privlačilo na Platak brojne posjetitelje.

Uz cjelodnevni program i brojne sportove za sve uzraste, na Platku će se prvi puta jedriti, u novom akumulacijskom bazenu. U 16 sati najprije će se održati regata modela Dragon, a u 18 sati, u jedrenju modelima okušat će se i neki od pobjednika dosadašnjih velikih Fiumanki. U 18:40 predviđeno je proglašenje pobjednika „Jako male Fiumanke“ i najava „Velike Fiumanke“, kao uvod u svjetlosni show u bazenu, nazvan “Ples jedara“.

Croatian HR English EN